onsdag 31. august 2011

Stua vår, før og etter...



Stua begynne å bli klar til å vise fram:) Manglar framleis nokre lister, nye brytarar og noko belysning som skal opp, men det kjem etterkvart. Eg må seie eg er veldig nøgd:) Det eg vel er mest nøgd med er løysinga med å sette oppatt veggen slik som det var frå gamalt av. Deilig å ha to stuer sjølv om her ikkje er dør mellom:) Spisebordet og sofaen er mykje brukt akkurat slik eg håpa, lesing, pc, lekser, teikning og selskap. Men det er ikkje til å komme ifrå att vi har mykje
mindre plass enn vi har hatt tidlegare når det kjem til opphaldsromma... Faktisk 45 m2 mindre, og det merkar vi!! Men det skal gå ei stund tenker eg. Tankane for framtida er mange;)

Før:


Etter:







Eg har vore heime idag etter ein smell i ryggen i går som resulterte i vond rygg, nakke og hovud i dag:( Men etter ein del timar på puta kjem det seg, og reknar med å vere fit for fight i morgon! Har altfor mykje jobb til å ligge heime å døse;)

Klem til alle saman:)

tirsdag 30. august 2011

Fram og tilbake, opp og ned!!

Jentene har sidan vi flytta inn hatt felles rom i 1.etasje. Rommet er igrunn to små rom med buegang imellom. Men å sovne i lag er ikkje så lett og når mammaen må springe opp og ned trappa x-antal gonger i løpet av natta til lillesøster, fekk ho til slutt nok! Dermed har lillesøster flytta opp.... Berre for å sove riktig nok... endå. Alle leikane skal vere nede, ser heiltklart at rommet er mykje meir ibruk når det ligg nede i nærleiken av stua. Og så slepp dei opp og ned i den bratte smale trappa vår!


Her er ganske tomt endå, men det skal vi jo gjerne noko med;)

Og som ein stor pluss vart det mykje betre plass til te-selskap med ei seng mindre:)


Hos storesøster:

Etterkvart som jentene vert større, ser eg vel for meg at dei får kvart sitt rom på loftet. Då blir dette kontor/hobby og gjesterom:)

Eg må og seie hjartleg velkommen til alle nye følgerar, kjempe kjekt at de vil besøke meg innimellom;)

Ha ein fortsatt fin dag alle saman, det skal eg: Vi har 15 års jubileum idag;)

søndag 28. august 2011

Storebror sitt rom!

Det er jo alltid artigt med før bilete med veldig dårleg vindu:)


No kan vi vel kalle storebror sitt rom for nokolunde ferdig! Han skal få ny seng og gardin etterkvart og:) Det vil seie han skal ikkje ha gardin men ei oransj rullegardin. Det bestillle vi på mål, så blir det heilt mørkt:) Fargen er kvit lin. På golvet har vi lagt mørkegrå teppefliser, praktisk dersom det kjem flekkar, berre å ta opp den eine å vaske ev. skifte ei!







Til bursdagen sin ønska han seg pengar og fekk ENDELEG kjøpt seg flatskjerm;)

Mannen har nytta helg til å montere varmepumpe, i morgon kjem ein montør og koplar den til og eg forventar ein liten revolusjon på inneklima fronten;) Innedelen heng over vinduet i gangen, den er ikkje pen, men når alternativet er eit kaldt og rått hus til vinteren, kan ein vel leve med den:)


Ha ein fin kveld alle saman:)

tirsdag 23. august 2011

Ein liten lekkerbisk...eller lekkerku!!

Etter eit møte i nabobygda i går måtte eg berre innom ein heilt fantastisk interiørbutikk der. Og gjett om dei hadde masse fint! Denne lekre lampa med skjerm av kuskinn klarte eg ikkje å gå i frå. Dei hadde og nokre aldeles nydelege pallarog barkrakkar med bein i metall og sete i kuskinn. Råkule!!


Ynskjer alle ein fin kveld:)

mandag 22. august 2011

Her kunne eg budd...

Innom å deler litt inspirasjon, det er jammen travle tider!! Inspirasjonen er frå Trivselshus. Hadde nok ikkje vore noko å seie på trivselen her nei.








God kveld alle:)





tirsdag 16. august 2011

Tilbake til kvardagen.

Det har blitt lite blogging i det siste... dei siste dagane i ferien har vore nytta til utflukter, håslått og feiring av 11-åringen vår:) Men no trur eg vi må seie full sjerpings!!! I dag starta kvardagen att. Lillepus hadde sin første dag i ny barnehage i dag, spennande og skummelt på same tid. Imorgon startar storebror i 6. klasse på ny skule og torsdag er det storesøster som skal starte 1.klasse!! Mykje nytt altså:) Eg for min del har hatt 4 veker ferie i eitt i år, det har jammen vore godt etter ein hektisk vår.



I huset får vi gjort litt kvar dag, så det går smått på framover. Opninga til kjøkkenet har fått foringar(som skal malast) og listverk. Vi har bytta dørkarm mellom gang og stue og ventar på ny glasdør.

Sofaen saman med spisebordet er blitt stor suksess!! Vi sitte her det meste av tida;)




Bilete er kome på plass. Dedsse kjøpte eg på reise i Ungarn i fjor.





Vindua er her ikkje liste og fora ut, vi har nytta renoveringsplater... det var ikkje så lurt som byggevarehuset skulle ha det til! Vi får ikkje lagt på noko på 6mm utanpå dei eksisterande foringane, så må nok fore frå vindua... men det er det ikkje plass til..... Mannen er i tenkeboksen!! Han kjem nok på noko lurt;)




Ha ein fin kveld alle saman:)


tirsdag 9. august 2011

Vinnaren av giveaway...

Eg hadde tenkt å trekke vinnaren i går men det gjekk av ulike grunnar ikkje slik, men idag er dagen;) Den hemmelege gåva er her:


4 koslege blomsterkoppar frå Greengate:) Mannen fekk æra av å trekke ut den heldige som vart:

Livy



Den er verkeleg verdt eit besøk:)) Gratulere så masse til vinnaren og tusen takk til alle andre som og deltok!

Ha ein fin kveld alle saman

søndag 7. august 2011

Spennande dag i morgon!!!

I morgon blir det trekning av giveaway!!! Så no er det siste sjanse til å vere med!!

I dag har vi vore i runddagsfeiring til sjefen til mannen.. på stølen hans. Veldig kjekt:) Og ei nydeleg hytte, skulle ønske eg kunne vise bilete;) Vi har og hatt besøk av vener frå Sotra i to dagar, det er alltid like kjekt. Eg har fortsatt 1 veke att av ferien, det er deiligt å berre vere heime med ungane ei stund.

I kveld blir det litt tilfeldige bilete rundt omkring i huset, ein liten teaser altaå;) Ingen rom er vel eigentleg heilt ferdige, med vi får no gjort litt kvar dag:)





tirsdag 2. august 2011

Hekk borte vekk og eit lite opphald...

på bloggen vart det vist. Det var ikkje etter planen, men plutseleg var ferien her:) Vi har vore i Sverige for det meste og nokre dagar i Fredrikstad. Har endeleg besøk Stockholm, for ein flott by altså!! Avslutninga på ferien vart ikkje heilt som tenkt... Lillegullet vårt fekk vannkoppar, og for ei med lågt imunforsvar er ikkje det berre berre!! Vi to fekk sett lite av Fredrikstad... berre sjukehuset og legevakta igrunn. Men no er alt betre og vi kosar oss her heime. Eg har fri til skulane startar!! Deiligt:) Prøver å få gjort litt kvar dag, men blir no litt smått med tre små. I dag har eg som mål å bli ferdig med å legge gulv på det som skal bli kontoret vårt;) Blir jammen godt å få pakka ut av alle kassane med permar, bøker og blad. Vi er heldige her... sidan loftet ikkje er ferdig endå har vi mykje som ikkje er pakka ut, med sidan vi er på garden, har vi rikeleg med oppbevaringsplass utanfor huset. Dermed kan vi ta det litt etter litt;)





Altanen vår er ikkje så stor, men kosleg og delvis overbygd. Vi skal skifte rekkverk og gulv, forhåpentlegvis før hausten kjem.


Ein av dei store forandringane hos oss ser de her!! Den store granhekken er borte!! Så mykje lysare her vart!! Den var blitt enorm både i høgde og breidde. Vi skal sette opp nytt gjerde og hekk, i noko mindre målestokk;)

Ha ein fin dag alle saman:) No kjem sola her;))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails