onsdag 30. september 2009

I paradis
















I dag var eg ute å farta i jobben min, er stadig vekk det:) Måtte berre stoppe innom ein av dei finaste interiørbutikkane her omkring. Den heiter Blomstertorget og ligg i Dale i Fjaler. Ikkje verdas navle men ein flott interiørbutikk har dei. Dei har mange varer som ikkje andre har:) Tok litt bilete:))

tirsdag 29. september 2009

Mine skattar

Eg er av dei som aldri kunne tenke meg å fylle opp mitt nye hus med berre nye ting. Ting skal ha sjel, gode minner!! Eg er så heldig å ha to bestemødre som har vore flittige å brodere og strikke. I tillegg har eg fått arve litt etter oldeforeldra mine. Synest det er så kosligt å ha ting rundt meg som minner meg om mine røtter og min barndom:) Ein god nummer to er ting eg finn på bruktbutikkar. Eg elskar å gå på skattejakt hos t.d. Fretex.








Eit "avlastningsbord" laga av enden på oldeforeldra mine sitt spisebord. Eit gamalt radiobord som min bestefar laga på snikkarskule som 15 åring:) Mitt kupp frå Fretex som eg har pussa opp!!!





Løparen er det oldemora mi som har strikka. Den store duken har mi kjære mormor brodert. Siste bildet er litt av detaljane på duken.

fredag 25. september 2009

Nytt frå Slettvoll.


Synest Slettvoll har fantastisk mykje fint. Fargane no i haust, litt duse varme tonar, passar meg godt. Haustens nyhende er no å finne på sida til Slettvoll http://www.slettvoll.no/

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails