mandag 10. oktober 2011

Stua vår..


I dag blir det oversiktsbilete frå stua vår:) Denne helga har vi feira 6-åringen vår litt til og tømt redskapshuset for resten av flyttelasset, trur halvparten for som boss!!! Det gjorde godt:) Sorterte før vi flytta og, men lettare å hive meir no når vi ser kor lite plass vi har og kor greitt vi har klart oss i 3 mnd utan.



Liftgardinene i stua har eg tatt ned og hengt opp vanlege gardiner. Lunar så fint no om hausten det. På tv-stua har to-seteren og ein lenestol flytta inn. Når hausten no kom måtte møblane som stod lagra i redskapshuset ut, for ikkje å bli øydelagt. Dermed mått vi ta eit val. Behalde 3+2 seteren og kaste 3 seteren vi har hatt på tv-stua både her og i forje hus eller finne ny heim til to seteren. Vi hadde ikkje lyst å splitte opp gruppa så har derfor kasta ut den andre sofaen. Den var ikkje spessielt fin lenger heller så pytt pytt:))





Ha ein fin fin kveld alle saman:))

2 kommentarer:

  1. Kjempefin stove☺
    HERLEG å få kasta litt☺
    Burde vert obligatorisk for å få fornya huslånet kvart år hehe☺

    Klem M♥

    SvarSlett
  2. Så koselig dere har fått det!!
    Deilig å komme i orden tenker jeg:) Her holder vi endelig på med husbyggingen så vi ettehvert kan flytte ut fra gamlehuset. Kjenner jeg savner nytt hus og en litt høyere standard nå:)

    Klem fra Margit

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails