tirsdag 16. mars 2010

Går det an????


No igjen!!! Nok ein runde med sjukdom! Samtlige i huset er utslått.. 3 med omgangssjuke og to med influensa. Eg har fått influensa, men idag er eg sanneleg kvalm og..... Hadde den jo for to veker sidan, kan no ikkje få den no igjen vel!!! Må seie eg er driiit lei denne vintersesongen no... Så har du dei som seier: vi må ikkje klage, vi har jo hatt så fin vinter...... Vel dei har neppe vore heime tilsammen 2,5 mnd med sjuke ungar!!!! Grrrrr.... Ikkje er det spessielt oppløftande å sjå ut heller, det berre snør og snør, tippar vi har snø til juli om dette ikkje tar slutt snart.

Phuuu, godt å få det ut;)) Sidan eg har vore fint lite aktiv på biletetaking i det siste, skal de få sjå litt frå mi inspirasjonsmappe... Her er litt frå Finn, frå div katalogar +++ Her er det ei salig blanding av mange stilartar med en fellesnevnar: ME LIKE:)Ha ein fin dag alle sammen:)

4 kommentarer:

 1. Mye nydelig inspirasjon!! Barnerommene var utrolig skjønne!! Håper dere blir fort friske!! Ha en fin dag! Klem

  SvarSlett
 2. ææææææææsj.. gjett om jeg føler med deg.. vi sliter med det samme men takk gud ikke så lenge som det du har gjort.. krysser fingre for dere!!

  SvarSlett
 3. Hei Ann og takk for koselig hilsen hos meg, det setter jeg pris på ;-) Kjempefin blogg du har med mange inspirerende bilder! La meg til som følger og har lagt bloggen din ut på siden min, håper det er greit. Isj, så kjedelig med så mye sykdom som dere har hatt!! Da skjønner jeg veldig godt at du/dere har gått lei ;( Krysser fingrene for at formen kommer seg og ønsker dere riktig god bedring ;) Hilsen og klem fra Gry

  SvarSlett
 4. Vidunderlige egg i overskriften din. Har du laget de selv?

  Klem Erika :)

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails