søndag 25. april 2010

Ein langsiktig plan.

Ute ligg snøen framleis og det er fristar overhode ikkje å gjere noko ute. Derfor sit eg å teiknar og planlegg hagen ved gamlehuset:)) Eg var ute igår og pusla i hagen. Grov fram to rosebedd!! Vi vil flytte på nokre plantar og gjere nokre endringar etterkvart, så vi må ha ein overordna plan å arbeide etter sjølv om mykje i den blir laaaaaangt fram i tid. Vil og tru at planen må ut på høyring og reviderast nokre gonger;)) Når sant skal seiast er vel planen neppe forståelig for andre enn meg! Ein klar sakshandsamingsfeil??;)
Kontrastane frå her inne i fjorden og ute mot havet er for tida ekstreme.... Der er påskeliljene begynnt å blomstre for fullt.Måtte ha med nokon heimatt:) Nokre enkle og nokre dobble. Vakre ikkje sant? No ska vi på Stardalsdagar og sjå på traktorar:)))Fortsatt god søndag alle:)

3 kommentarer:

 1. Flotte påskeliljer. Satte nokre løkar i bedet i fjor, men dei er ikkje kome så langt enno...
  Planlegging er viktig det, og gøy... :-) Det viktigaste er jo at du som har laga planen framleis forstår den... ;-)
  Ha ein flotte søndag vidare.
  Klems

  SvarSlett
 2. Moro å planlegge hage:) Det er jammen mye å tenke på. Hvor de forskjellige plantene kan stå i forhold til lys/skygge etc., hvor det er mest praktisk med bare stauder, osv,osv. Jeg synes ikke det er alltdi like lett, og det er nok spesielt fordi jeg ikke har grønne fingre enda. Jeg tror nok veien får bli litt til mens jeg går jeg;)
  Sukk, jeg håper du får finvær snart Ann..så det er gøy å være ute.
  Men du! Så fin ny heading du har fått!!

  Ha en fin start på en ny uke:)
  Klem,Line

  SvarSlett
 3. Ingunn Strømmen Hareide18. mai 2010 kl. 21:53

  Heisann Anka : )

  Så utruleg flott blogg du har fått! Lenge sidan eg har vore inne no - men ser det er ting på gang ja : )
  Må sei eg blir litt inspirert av deg. Har vore ute i hagen i dag og ruska litt etter vinteren. Kjekt å kunne gå der utan støvla og å sjå at vi faktisk har litt gras oppi bakken der ; )

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails