lørdag 18. september 2010

Eit kupp!!

Joda... her e liv;) Berre veldig travelt for tida så det har blitt lite tid til blogging. Desverre er kalenderen stappfull framover ei stund til... Men mykje moro;) Skal blandt anna ei veke til Ungarn på konferanse:) Det blir spennande, men litt rart og... Har aldri vore vekke frå ungane så lenge!! Mannen er noko skeptisk til korleis dei skal klare seg ei veke på eiga hand;) Eg gler meg til masse fagleg påfyll, kultur og matopplevelsar og 2 dagar shopping i Budapest;))))))

Må vise eit kupp frå i går.. Var på ryddesal: Kjøpte to sånne for ein veldig billig penge;) Veit ikkje heilt kor dei skal stå (!) men på sikt skal dei står i stua i gamlehuset. Når vi har fiksa stua der vel og merke.. Kjøpte og eit salongbord, va litt større enn eg hadde tenkt når eg fekk det heim, så det havnar nok i gamlehuset det og;)Ha ei fortsatt fin helg:)

5 kommentarer:

 1. Hei=)
  Så flott lampe! Liker godt tapetet i bakgrunnen også, jeg=)
  Spennende med ei ukes tur,da! Ja, blir nok rart å være borte fra mann og barn så lenge, men.. tror det kommer til å gå fint, jeg. En har nok godt av slike turer en gang i blant. Da blir det kvalitetstid på de hjemmeværende=)

  Ønsker dere ei riktig god helg=)

  SvarSlett
 2. Så fin lampe du fikk med deg, den likte jeg godt. Så heldig du er som får kommet deg litt bort. Det har man godt av innimellom. Familien din klarer seg uten deg skal du se.

  God tur!
  Klem Elizabet

  SvarSlett
 3. Knalltøff!!
  Kan eg spør kor ryddesalget var hen? Har ikkje fått det med meg...
  Var på loppemarked idag☺ Er ikkje ofte det er her nei! Kjekt☺

  God helg☺

  Klem M♥

  SvarSlett
 4. Nydeleg lampe!:)
  Er så moro når ein kan gjere skikkelege kupp!
  Ha ein fin kveld!
  Klem:)

  SvarSlett
 5. Flott lampe!!!

  Takk for hyggelig hilsen:) Ja, nå blir det jul. Gru-gleder meg litt;) Men statser på at det blir bra.

  Ha en fortsatt fin kveld!! Jeg ser på B-kjendiser som svinger seg på parketten *smiler*

  Klem klem
  ANETTE:)

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails