søndag 16. oktober 2011

God søndagsmorgon!

Det er alltid herleg å stå opp til soloppgang. Det er veldig deilig å ha sola heile dagen i motsetning til der vi budde før:) Storebror har lagt hos morfar inatt, dei var tidleg oppe på jakt, og i dag vart det uttelling. I tillegg går det 6 svaner på jordet!! Til i dag har eg ikkje angra på flytting ein dag!! Synest kvardagane er meir spennande her, det skjer noko heile tida.

Her i sofakroken er det deilig å sitte å kose seg medan ungane ser barne-tv. Her har eg som de kanskje ser mykje godt lesestoff: Velkommen heim frå Slettvoll, Hennie Interiør som eg fekk av min mann og Norges vakreste fjellhytter som eg var så heldig å vinne i gavedryss hos Villa von Krogh.

Fredag var eg i Førde. Var innom Atle Naustdal som er Slettvoll forhandlar. Eg hadde den store lykta frå før, men kjøpte to små. Dei e så flotte med lys i, stemningsfulle! Kulene er frå Skeidar. Det trearma fatet på forje bilete er og frå Slettvoll.
Morgonstemning på sitt aller beste:) Kva gjere du for å kose deg tidleg ein søndagsmorgon?

Desverre er vi ikkje komen så mykje med lenger med gangen, mannen er sjuk:( Ha ein fin dag alle saman:)


6 kommentarer:

 1. Ååå jeg kjenner meg godt igjen i den herlige søndagsfølelsen din. Jeg elsker morgenene, stikk motsatt av hva jeg gjorde for 10 år siden, hvor jeg gjerne ville sove leeenge.
  Min søndagskos består i av å stå opp alene, sette på kaffen og rigge meg til på kjøkken hvor jeg har tilgang til både lesestoff, nyheter og pc. Her sitter jeg i fred og ro og leser og drikker kaffe. Frokost til familien blir laget og består selvsagt alltid av kokte egg eller eggerøre. Jeg elsker søndags morgen, ja faktisk elsker jeg alle morgener:)
  Deilig å se at du trives der du bor, det betyr mye for hverdagslykken, for det er tross alt hverdag vi har flest av.
  Jeg sitter nå på hytta og skuer utover havet, med kaffekopp og pc. Familien sover enda og jeg skal snart til å lage litt frokost før vi pakker og reiser hjem etter endt høstferie.
  Ha en nydelig søndag, og fortsett med å kos deg/dere!
  God bedring til mannen!!
  Klem fra meg

  SvarSlett
 2. Så koselig stemningsbilde fra stuen din. :)
  Lyktene var kjempefine!
  Her startet søndagen med fyr på peisen, kaffe og aviser. :)
  ha en fortsatt fin dag. :)

  SvarSlett
 3. Hei!
  Kjekt å høyre at du trivs så godt i din nye heim med nye omgivelsar. Ein leve nok meir "i eit med naturen" ute mot havet, framfor inne i fjordane ;o) og ikkje minst sola... det må være deilig!!
  Kjempe fine stemningsbilder!!
  Ha ein framleis flott søndag!

  SvarSlett
 4. Takk for skjønne ord fra deg, Ann! Du er god!

  Søndager og søndagsmorgener er så deilige. Denne roen rundt denne dagen gir meg ny energi.
  Jeg liker aller best søndagsmorgener hvor vi kan starte mykt med koseklær og en kopp kaffe. De gangene (som er oftest) jeg er opp først, nyter jeg stillheten i huset. En kopp te eller kaffe, noe å lese på, eller bare sitte på terrassen å se utover fjorden. Tankene vandrer og jeg prøver å nyte stunden for alt det den er verdt.
  Når de andre etterhvert står opp er det tid for kosestund. Vi samles alltid til frokost (les: brunch) og er sammen om å dekke et pent bord med lys og god mat. Disse stundene er for meg og resten av familien utrolig viktige. ♥

  Ønsker deg en ny strålende uke!

  Klem,
  AW

  SvarSlett
 5. Så fint du har det! Jeg elsker også Slettvoll :) Liker ellers at du skriver på nynorsk :) Hilsen en utflyttet vestlending på Østlandet, som også har røtter uti havgapet :)

  SvarSlett
 6. Hei, hei!
  Så koseleg du har det i huset ditt - likar bloggen din så godt (så flott at du skriv på nynorsk ;))
  Ser på fargen du har på stova di, og lurer på kva den heiter. Vi pussar opp eit gamalt hus frå 1845 i Førde og er på leit etter gode fargar. Kjekt om du vil dele :D

  Ha ein god søndag.

  Glade helsingar frå Siri

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails