mandag 5. april 2010

Ut av dvalen

Då har vi berre ein liten snøflekk igjen i hagen... JIPPI!! Har tatt litt bilete av ein nok så livlaus hage frå altanen bak huset. Her har vi ein liten hageflekk der eg har planta ein japanskhengekirsebær. Hekken er kjedleg tuja, men her skulle det gå fort, noko vart kjøpt med naboen og alle var einige om at vi skulle ha masse, den skulle vere vintergrønn for å hindre innsyn (bur på toppen av feltet, masse bilar oppe og ser og snur:)) og vekse fort!!! Svaret vart ikkje uventa: Tuja. Innmot veggen har eg eit bedd med halv skugge. Har har eg ulike typar hosta og bronseblad, kattemynte, beinved, skogsjegg, iris og ulike typar vintergrønt. Det ser riktigt så dødt ut no men står frodigt om sommaren.
Alle kantar hos oss er i naturstein. Eg likar det best!! Vi hadde mykje og ta av på tomten og, så kvifor betale i dyre dommar for noko ein kan få gratis;)
Denne lille gangvegen går til vaskerommet og til hagen på framsida, legg merke til "stabbesteinane" på enden både her og ved innkøyrselen.


Stemorsblomster er obligatorisk!!

4 kommentarer:

 1. Ja kjekt når ein no kan begynna å styra litt i hagen igjen. Naturstein er fint då, forstår godt at de brukte det når de hadde tilgang på det.
  Vart kjempeflott den benken du viste her tidlegare i påska.
  Ha ein flott mandagskveld vidare.
  Klems

  SvarSlett
 2. Heldig du..som nesten er fri før snø! Jeg har nok noe mer å ta av fortsatt jeg. Håper det hjelper på utover uka, og håper på masse sol :)
  Skikkelig fint med naturstein! Også gru på gårdsplassen. Jeg er sååå glad for at vi har valgt det, samt brudden skifer, og ikke belegningsstein..selv om det også er fint.
  Men selv synes jeg at knasende grus under beina er så koselig;)

  SvarSlett
 3. Så hærlig at snøen har smeltet. Hjemme hos oss er det ennå haugevis :( Men forhåpentligvis tar sola det snart.
  :) Susanne

  SvarSlett
 4. JuhU!

  Nesten fri for snø og klart for hagearbeid! Jipii?!?! Hehe! Jeg er jo ikke helt fornøyd med min hage kan du si, skulle gitt mye for å ha din hage, som ser velholdt og fin ut!
  Epletrærne er det jeg liker best i hagen, er litt kos med gamle krokete trær.. Håper noen gir gode epler, som ihvertfall kan brukes i eplekake!

  Ha en fin kveld.. Klemmer

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails