søndag 22. august 2010

Litt meir kjøkken..
Vi har hatt ein tur i gamlehuset denne helga og:) Fått fiksa litt meir på kjøkkenet, men har rydda mest... Det har vore vanskeleg å flytte seg rundt pga. alt som skulle hivast og som andre skal ha... Køyrde vekk utallige traktorlass:)))))))) Så no har vi hatt vår fyste natt i huset på fleire år (har stått tomt etter at besten vart sjuk..) Må seie det var med blanda kjensler... Veldig rart utan besteforeldra mine der... Veldig feil men og veldig riktig!!! Slik er det jo på ein gard, ein generasjon overtek etter ein anna....
Rundt vasken ser ein godt at filmen på bankeplatene... den skal få vere på til vi er heilt ferdig:)

Som den observante lesar gjerne ser manglar det noko lister, dører og skuffer som fortsatt ikkje er malt, manglande vasskrane og ventilator osv.... Og ikkje minst nytt golv.... må vel bestemme oss snart!
No skal eg rydde huset her heime og elles berre slappe av i drittveret;))
Fin søndag til alle:))
7 kommentarer:

 1. Fint kjøkken☺ Sjøl om det ikkje er heilt ferdig☺

  Kan forstå det var spesielt å sove der uten besteforeldra ja...livets gang det der. Dei er nok glad at huset blir tatt vare på!!

  Drittvær ja :(

  Håpe du får ein fin søndag likevel☺

  Klem M♥

  SvarSlett
 2. Så fint det vert! Flott med panel på veggene, og så ope og lyst det vert. Og stilige bilete du har fått på veggen der, passa jo godt på eit kjøkken. Likte spesiet det med kaffikoppen. :-)
  Ja sikkert rart med rørste overnatting aleina utan besteforeldra som liksom høyrer til der... Men, det går seg nok til etterkvart :-)
  Ha ein fine søndag vidare.
  Klems

  SvarSlett
 3. Eg syns de er kjempeflinke!:) Kjøkenet blir kjempefint! Eg tipper besteforeldra dine er glade for at det blir nytt liv i huset:)
  Kos deg inne i drittveret, det gjer eg og:)
  Klem:)

  SvarSlett
 4. Det blir veldig flott:) ...og snart blir dere så vant til å bo der at det blir som dere alltid har bodd der samtidig som det er koselig å minnes hvordan det var når besteforeldra dine bodde der. Gode minner går ikke i glemmeboka uansett;)

  SvarSlett
 5. Det blir kjempekoselig! Ja, rart når en generasjon forsvinner.. Godt å ta vare på minnene <3 Ønsker deg en fin kveld og god ny uke! Klem Gry ;)

  SvarSlett
 6. Fint kjøkken ja. Det ble veldig koselig med porselensvask. Spesielt mot den mørke benkeplata! Det blir nok et veldig koselig kjøkken:)Det er så koselig å ta vare på og ha ting etter besteforeldre. Nesten mer spesielt enn etter foreldre. Vi har jo tatt over hus og tomt etter min kjæres besteforeldre, og her koser vi oss stort. Jeg har jo mang en gang tenkt under oppussinger av rommene, om hans besteforeldre ville like det vi gjør. Jeg prøver så godt jeg kan å ivareta hans bestemor sine blomster osv. Kjenner at det er viktig for meg å reflektere over de tingene. Viktig å ikke skusle bort historie liksom. Derfor tar vi massevis av bilder hele veien under renovering og bygging, av absolutt alt vi gjør, og jeg skal lage mange fine bilder som skal henges opp i den nye gangen og trappeoppgangen som kan nytes. Gleder meg veldig til det;)
  Min kjære har tatt vare på den godt brukte hoggestabben til sin bestefar for eksempel..og en kjempestor hellestein som hans bestefar fant og bar med seg hjem for å bruke foran trappa i sin tid. Hver ting har sin historie på en måte.
  Det er sjarmerende livsstil for oss her, og slik vi liker det:)
  Jeg er skråsikker på at det blir veldig godt for dere når dere flytter inn. Helt spesielt for deg sikkert;)
  God klem fra Line..ha en fin ukestart imorgen Ann ;)

  SvarSlett
 7. Så flott det blir i "gamlehuset"! Ein kjempejobb så langt, og enda flottere blir det når dere er blitt ferdig tenker eg... for dette er noe du virkelig kan Ann :) Lykke til med videre arbeid.
  G.M

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails