søndag 8. august 2010

Vakre minner

Eg har vore så heldig at eg har arva masse flotte ting etter mine besteforeldre. Eg og tantene mine jobbar med å pakke saman i gamlehuset og den eine etter den andre skatten dukkar opp. Spessielt å få ting frå gamlehuset inne hit:) Blir liksom litt feil plass, men dei tar seg utvilsom godt ut her og:) Nokon av dei skal nok utatt når vi e ferdige med kjøkkenet.Fire flott krukker, og 5 små oppå ventilatoren. Nokre flotte skåler i krystall.


Dette flotte serviset fekk dei til bryllaupet sitt i 1955. Her er 2 sausenebb, terrin, 5 serveringsfat, 2 potetskåler, 4 små fat, skåler til 12 i to ulike størrelsar tilsammen altså 24 og middagstallerkar til 12.Alt her er arv utan muggen til høgre oppe og den heilt til venstre nede, begge frå IB Laursen og den rosa frå Miljøgården.

Ha ein fin søndag alle saman:)

5 kommentarer:

 1. Så heldig du er. Flotte ting du har arva! Og litt ekstra kjekt når ein veit kven som har hatt tinga før ein liksom... ;-)
  Kjøkkenet ditt er også ein av mine favorittar. Har så lyst på sånn grue på mitt neste kjøkken... Sukk... ♥
  Ha ein fine søndag vidare.
  Klems

  SvarSlett
 2. Oj. Så mye fint da. Heldige deg!
  Hvordan går det med beslutningene angående kjøkken da? fortsatt vanskelig å bestemme hva det skal bli ?
  Klem,Line

  SvarSlett
 3. Hei Ann:) ville bare gi deg et lite tips..porselensvasken er jo helt nydelig..men jeg har flere venner som har den, og de må skrubbe og vaske den MYE for at den skal holde seg fin. Bare greit å vite. Vi valgte fragranittvask i svart fra Franke. Du ser ikke det som går i vasken, aldri en eneste ripe og den har holdt seg like pen i ett år nå. Ser ut som ny!
  Vel..bare et tips da.Mye å tenke på når det gjelder kjøkken. Så mange behov liksom;)
  Jeg ønsker deg lykke til ivertfall. Og jeg gleder meg og håper jeg får se resultatet. Så morsomt å se hvordan andre løser det..og å få inspirasjon:)
  God klem fra Line

  SvarSlett
 4. Hei Ann! Så fine ting og for et vakkert kjøkken! Ønsker meg!! Takk for koselig hilsen hos meg <3 Ha en fin ferieuke før skolestart, sender deg gode tanker om fint vær ;)) klem Gry

  SvarSlett
 5. Åå så mange nydelige ting, og attpåtil med en "historie" - du er jammen heldig! Kjøkkenet ditt er bare superfint og tingene sklir jo rett inn i stilen ;0) Synes hyllene med vakre porselensting på er helt super så det er mulig jeg kommer til å herme litt der altså hi-hi. Ha en super dag! Klem fra meg

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails