søndag 31. oktober 2010

Halloween?

Vi feirar ikkje halloween... synest det er nok at ungane går julebukk og karneval i februar!! Men eg kjøpte nokre gresskar tidlegare i haust som eg har pynta med:)) Meir halloween verte det nok ikkje hos oss;)No skal eg nyte det som er igjen av helga;) Har nemleg rydda heile huset og for første gong på lenge kan eg sette meg ned ein søndagskveld og vite at heile huset er ryddigt!! LYKKE:)
Go klem til alle som stikke innom:)


10 kommentarer:

 1. Ingen halloweenfeiring her heller, ikkje så masse som eit lite gresskar ein gang... Er einig med deg at det får holde med å gå julebukk.
  Hørtes deilig ut med ryddig hus då! Det er det ikkje her kan du sei... ;-)
  Ha ein fin fin søndagskveld vidare.
  Klems

  SvarSlett
 2. Så koselig du har pynta!! Ikke så mye feiring her hos oss heller, men ganske mange utkledde småfolk på døra ;0) Kos deg masse i kveld! Klem fra meg

  SvarSlett
 3. Et ganske avslappet forhold til Halloween her i hus også. Litt godteri er kjøpt inn til de små skumle som kommer på døra. Og det er vel det. :) Ha en fin kveld! :)

  SvarSlett
 4. Så fint du har pyntet! Vi har hatt mange små på døra som har fått godteri, men ellers ikke noen spesiell Halloweenpyny her. Men uansett alltid hyggelig å pynte litt på trappa ;) Nyt go'følelsen og ha en fin ny uke ;) Klem fra Gry ♥

  SvarSlett
 5. Så dekorarivt og flott på trammen din!! Kjempe-koselig:)

  Ha en fin ny uke!

  KLEM KLEM
  Anette:)

  SvarSlett
 6. **Råålekkert!**
  Herlighet, så flott det ble!

  Vi var i naboselskap til ei som også hadde endel flotte gresskar, og hun hadde faktisk dyrket dem selv! Små og store, i alle slags varianter og farger. Ikke dumt det?

  Ha en herlig uke i det ryddige huset ditt, det må jeg også få til.... snart...! =D

  Klem

  SvarSlett
 7. Det var no kjempekoselig der!! :)

  SvarSlett
 8. Ååå så fint du har pyntet!!
  Herlige farger-og så koselig med lys og gresskar:)

  SvarSlett
 9. Vi feirer ikke Halloween vi heller Ann. Bare skummelt og jeg kunne ikke vært mer enig med deg. Julebukk er en fin tradisjon, som desverre har blitt litt tynnet ut. Håper det tar seg opp, for det er såå koselig!
  Du pyntet kjempefint hos deg likevel da. Gresskar er vakre grønsaker, så der har jeg ingen problemer;)
  Klem fra Line

  SvarSlett
 10. veldig fine bilder du har tatt. Synes du har et flott hjem:-)

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails