søndag 17. oktober 2010

Svart eller kvitt??

Denne gamle sjenken har nok sett sine beste år.... Dører og skuffer heng ikkje ihop lenger!! Lure på å kjøpe framskap i staden.. Kva trur de? Så va det farge og då... kvitt eller svart?? Eg hallar nok litt mor kvitt, redd eit stort svart skap kan bli noko tungt på endeveggen her...
Desse to skapa frå Living er midt i blinken, det kvite med skyvedører er i grunn perfekt!! Sofaen står ganske nær så skyvedører er nok perfekt!!
Go dag til alle;)


12 kommentarer:

 1. Eg syns den svarte var kjempefin!! Er på jakt etter ein sånn sjølv, men eg må nok kjøpe ein gammal i furu og måle, for 12000 er litt vel dyrt for mi lommebok :-/
  Men den kvite med skyvedører var jo heilt genial!
  Trur begge hadde vore fine i stua di, men viss du føler mest for den kvite, går du for den ;-)
  *klem Astrid*

  SvarSlett
 2. Nydelige skap! Synes det hvite var flott.

  Klem Madelén

  SvarSlett
 3. Flotte skap! Ingen av de kan bli gale, men holder kanskje en knapp på det hvite pga str?

  Lykke til med valg og kjøp!

  Ønsker deg en fortsatt fin søndag:-)

  SvarSlett
 4. Kjempfint skap!! Hadde nok gått for hvitt jeg da ;)

  Ha en fin kveld!
  Klem

  SvarSlett
 5. Heilt klart den hvite, siden den er så stor vil nok svart bli litt for dominerende i forhold til resten av stilen:) veldig fint skap da:)

  SvarSlett
 6. Lekre skap. Likte begge to, på hver sin måte. Hvis jeg hadde valgt det sorte, så hadde jeg malt/tapetsert veggen i en dypere farve som passer til salongen.
  Trendene går mot dypere farver og det kan være lekkert å velge noe annet enn bare hvite nyanser.

  Lykke til med valg av skap!

  Klem,
  Anette Willemine

  SvarSlett
 7. Lekre begge dei skåpa der då... Likte godt det svarte, men ser jo at det kanskje kan verta litt ruvande i eit ellers lyst rom... Og smart med dei skyvedørene på det kvite... Hmmm... ikkje lett valg det der... Lykke til ;-)
  Klems

  SvarSlett
 8. Hei Ann:) likte begge skapene veldig godt. Men veldig praktisk, litt gammeldags og koselig med skyvedører synes jeg. Så den hvite ble nok jeg mest sjarmert av;)
  Lykke til med valget.
  Klem, Line

  SvarSlett
 9. Hm.. Ingen tvil om at jeg ville valgt det svarte... Det vil gi rommet ekstra karakter, og skapet vil gi sin egen statement og punch! Den hvite vil gå i ett med tapeten synes jeg.. Smak og behag er det jo! ;))

  Klem fra Mona

  SvarSlett
 10. jeg hadde vell valgt den hvite...for det hadde vært det "tryggeste" hadde jeg tenkt..men den svarte var og meget lekker synes jeg!!! Men så skal man ha et sånnt møbel en stund..Jeg har noe ala den hvite, kjøpte den i 2006..å ennå ikke lei, selv om min stil har forandret seg betraktelig siden da.
  Lykke til, blir pent uansett!!!!
  GOD HELG :) *Lillian*

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails