fredag 28. januar 2011

InngangsdøraFekk eit spørsmål angåande ytterdøra mi. Den er frå Gilje og heiter Dirdal. Eg vart litt misfornøgd då vi fekk den levert... den er slett på innsida. Men skal eg vere ærleg må eg seie at det igrunn var greitt;) Så greitt å halde reint. Eg er ei fulltidsjobbande 3 barnsmor og då er det funksjonalitet og det som er praktisk som gjelde:)) Er nok derfor eg har sprosser med 20 års garanti på vindua og;)) Eg likar veldig godt profilar og krysspostvindu og alt anna "dilldall"... Men det er ikkje mykje fint om ein ikkje har tid å vedlikehalde det!! Vi har klossar og knektar og kledning som tar si tid å male og halde reint så noko måtte vike;) Slik har vi prioritert, er nok mange som ikkje er einige men men. Ein må finne ut kva som fungere for akkurat deg!

Nattinatt:))

3 kommentarer:

 1. God kveld!

  Flott hus dere har! Døren, vinduene og kjøkkenet er helt etter min smak! *ønske seg*

  Vil tro kjøkkenet er fra Drømmekjøkkenet!? De tegner et utkast til nyhuset vårt, spent på resulatatet og hvem leverandør vi ender opp med:)

  Fin helg til deg!

  Klem fra Margit

  SvarSlett
 2. Hei Ann
  Flott blogg du har med mange fine innlegg :) Likte veldig godt kjøkkenet ditt – og jeg syns også det ble kjempefint med en mørkere benkeplate. Liker kontrastene… Flott inngangsdør også ღ Ønsker deg en fortsatt fin helg, klem fra Mette

  SvarSlett
 3. Hei=)
  Flott og koselig ytterdør!=) Er viktig å sette fokus på det du gjør, hva som er praktisk og riktig for hver enkelt=) takk for påminnelsen=)
  Ønsker deg og dine ei fin ny uke=)

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails