torsdag 3. februar 2011

Planlegging..

Berre ein snartur innom og seier hei, og deler litt inspirasjon;) Her er det trevelt... Vi har bestillt golv i Gamlehuset, litt tapetar og gjort nokre fargeval!! Kjem tilbake med meir om det etterkvart... Som sagt tidlegare, det blir oppussing på lågbudsjett. Vi må jo først vere sikker på at vi trivast og så om huset er "renoverbart". Det begynne å gå opp for oss at vi flyttar frå eit nytt hus med høg standard, til eit gamalt med heller skrøpeleg standard:/ Godt det er sommar når vi skal flytte;) Men vi skal no klare å få det kosleg berre vi får tetta div. lekasjar ffyst:))


Ynskjer alle ein god dag;)

3 kommentarer:

 1. Spennande tider...☺
  Skal dåke selge huset eller får dåke sjangsen til å "ombestemme" dåke og flytte tilbake om dåke ikkje trivst i Gamlehuset?

  Klem M♥

  SvarSlett
 2. Hei !!
  Ser dokke skal til med det vi gjorde for 4 år sidan. Ikkje berre berre å flytte tilbake, men vi bygde nytt hus på garden har ikkje angra eit sekund viss ikkje trur ej nok vi hadde flytta tilbake ;) Det å skape sin eigen heim er noko som bind deg til heimplassen, ej hadde villa bodd eit år og sett om dokke trivest så bygd nytt flott hus på garden ,ikkje pussa opp hørt så mange som har angra på at dei starta oppussinga, blir aldri ferdig ;)
  Lykke til !!
  Klem MIlla

  SvarSlett
 3. Her tror jeg jeg er litt enig med Milla over her...
  rett og slett bygge nytt på samme plass eller no´slikt. Det går jo fint an å bygge i gammel stil så det ser ut som det har stått der "for alltid"?!
  Vi renoverer og pusser opp huset vårt som er etter min manns besteforeldre. Det er jammen ikke bare, bare. Tar tid og er myye ekstra.
  Men, når det er sagt..så er det også mer solid enn de fleste nybygde hus idag. Byggeskikken før var nok ikke å spare på materialer, men heller å gjøre huset skikkelig solid med tykkere bjelker, kraftigere takstoler osv.
  Det blir litt som med alt annet.. ting som ble laget før holdt myye lenger enn ting som blir laget nå. Nå virker det som produsentene lager for at folk skal skifte ut fordi de selv tjener mer penger på akkurat det..desverre.
  Ja, der ser du..jeg vet ikke hva jeg ville gjort selv om jeg skulle startet på´an igjen jeg gitt;)
  Jeg gleder meg ivertfall til å se hva dere gjør med interiør, tapeter og farger. Kjempespennende!
  Ha en god helg Ann.
  Klemmer fra Line

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails