lørdag 5. februar 2011

Sommar...snart;)

Nei og nei, fotoapparatet har teke kveld!!! Krise!! Som bloggar verte ein jo heilt hjelpelaus;) Godt arkivet er stooort då. Ute snøa det, tar ingen ende! Då e da deiligt å drømme seg vekk, heilt til sommaren:) Her er bilete frå det som blir vår nye heim. Desverre er ikkje hagen det den eingang var. Besta var ein kunstnar når det kom til blomar og hage;) Hugs faktisk at det stoppa turistar og tok bilete av hagen då eg var liten;))Dette biletet er faktisk frå pappa sin hage rett over oss. Denne japanske blodlønnen fekk eg i dåpsgave. Den er blitt ekstremt stor, mykje større enn dei skal bli;)


Massevis med blå Iris.


Dette bilete er teke frå pappa sin plen.Slik ser det ut under slåtten.


Hellegang frp vegen og bak huset.
HengeblodbøkOg mange mange syrinar som sprer herleg duft i heile hagen;)
Ha ei fortsatt fin helg alle saman:))

2 kommentarer:

 1. Såå fin blogg du har, og så spennende med oppussing av hus:) Det er mye jobb, men samtidig så moro:) Vi legger oss til som følger hos deg. Klemmer fra Myrullpiken<3

  SvarSlett
 2. Oj. hvordan gikk det med visningen??!
  Hvem vil ikke bo på en slik plass som gården da!! Historiesus, godt opparbeidet tomt og hage.. bare huset som står igjen da eller Ann?;)
  hellegangen er utrolig sjarmerende forresten. Gamle trær, blomster, busker..sukk..jeg synes ivertfall det er herlig! Her i vår hage står epletrærne etter besteforeldre, som de plantet. Dersom jeg flytter får jeg jo ikke dem med meg!
  Nei, Bedre å spikke, skrape og male litt på gammelt synes jeg.
  Det kommer til å bli såå fint hos dere:)

  Ønsker deg en god ukestart.
  Klemmer fra Line

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails