søndag 27. februar 2011

Det kjeme seg!!

Denne helga har og gått med til oppussing i Gamlehuset! Denne helga har vi fått nytt gulv, gulvlister, ventilatorhette (ikkje heilt ferdig då) og malt ferdig innreiinga.

Slik ser gulvlistene ut. Dei er eigen komponert. Lurte lenge på å gjere det i huset når vi bygde men vi hoppa over... Det har vi angra på så no får vi gjort det i gamlehuset:) Platene på veggen vart plassert litt oppå veggen. Så la vi ei mdf-list mellom platene og golvet og mala den, deretter dekorlit i skøyten mellom vegg og list og så avslutta vi med gulvlist nederst. Det vart såå fint, kjempenøgd:)Har og mala soklane på kjøkkenet og lista rundt. Nokon som ser kva gulv vi har valgt???
Så har vi laga ventilatorhette. Den er ikkje ferdig endå, skal på litt lister og dilldall først:) Til min manns store frustrasjon har eg (LES: igjen) bestemt meg for å endre litt på hyllene:) Til høgre for hetta kjem det muligens nokre glasskap og! Neste helg trur eg vi på få på taklister:))

Må berre minne om før.....


No skal eg finne senga og kvile litt før jobb imorgon igjen! Nattinatt!!

5 kommentarer:

 1. For en fantastisk flott forandring!! Dere har vært kjempe flinke! Liker utrolig godt gulvlistene, og jeg fanget opp en fin detalj på sokkelen til kjøkkenet deres. Den lille hvite listen utenpå sokkelen var veldig fin, det skal jeg bruke på mitt kjøkken også. Vi er snart i mål vi også, skal bli herlig!!
  Et glasskap vil bli lekker i hjørnet, helt enig med deg der!
  Ha en flott ny uke.
  Klem Anne Karin

  SvarSlett
 2. Så fint det blir og flinke dere er.
  Klem Anki

  SvarSlett
 3. Så lekkert kjøkkenet blir. Får lyst å begynne på vårt kjøkken, men det er et stykke nede på to do lista og ikke minst budsjett, så må nok smøre meg med tålmodighet.

  Ønsker deg en flott ukestart, klem.

  SvarSlett
 4. Kjempefine golvlister!!!!! Me like♥

  Og kjøkkenet...sukk korr fint☺
  Kjempeflinke og kreative dåkke er:)

  Klem frå Mette.

  SvarSlett
 5. Knallfine gulvlister, så flinke dere er! :-) Og kjøkkenet ser lekkert ut.

  Ha en fin dag videre.
  Klem Jenny

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails