søndag 3. april 2011

Tidspress...

I dag blir det litt innspirasjon... Formen er stigandes, gårsdagen var ikkje så god!! Men sjølvforskylt! Fredag kveld var eg ute på tapas og gravøl med mine hærlege kollegaer:) Det var kjempe kjekt, men litt vemodigt og.... ein dag igjen no så startar eg i ny jobb i heimkommunen min!! Realisering av draumen er altså igang:)) Det er faktisk i underkant av 3 mnd til vi flyttar.. anar ikkje korleis vi skal verte ferdig til det!!!!! Ventar framleis på den snekkaren som skal skifte vindu og tak... Denne helga tok vi oss fri frå jobbing i Gamlehuset, må slappe av litt og! Eg treng litt hjelp og gode råd: Gamlehuset har altså ein vasslekkasje i tillegg til at det har stått tomt nokre år. Resultatet er dårleg lukt i huset:(( No har vi skifta mange overflater og kasta ut teksitilar og dei fleste golvteppe (alle skal ut!!) Men framleis er det litt lukt... Nokon som har eit tips til korleis få den ut?? Ein ordentlig rundvask er og gjort.. Nokon tipsa om eddik, er det nokon som har prøvd det?? Vi flyttar ikkje inn noko som helds inn i huset før lukta er heilt borte!!!Nydeleg bygårdsleilegheit!!


Ha ei fortsatt fin helg:)

2 kommentarer:

 1. En velfortjent pause Ann:) hmm..vond lukt i gammelt hus. Neimen ikke sikker. Eddik som du nevner, tar jo det meste...
  Stilig leilighet. Masse fint. Ødela litt for meg det kjedelige og enkle kjøkkenbordet. Men, smaken er som baken.. delt;)
  Ha en finfin søndag Ann, du med dine:)
  Klemmer fra Line

  SvarSlett
 2. Deilig med en pause:)

  Vi bor som du vet også i et gammelt hus. Vi kjøpte en avfukter når vi flyttet inn som står i kjelleren. Den hjelper mot fukten der nede og lukten som siver opp i 1.etg. Jeg vet ikke, men kanskje det også kan hjelpe dere?
  Klem fra Margit

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails