søndag 19. juni 2011

Gang og fasade, før og etter...

I kveld serverer eg litt før og etter bilete:) Vi (les:mannen) har lagt golv i gangen. Synest det blei fint! Skal seie det er blitt lyst og fint no:) Eg har malt 2 strøk på eit soverom oppe som skal vere gjesterom. I tillegg er vi for alvor begynt å flytte utover ting og tang til tross for at vi er langt frå ferdige... men må ut om 1,5 veke så her er det berre å setje igang. Min snille mamma har vore her heime og pakka og vaska. TUSEN TAKK!!
Hei vennen;) Likar nok ikkje å bli lagt ut på bloggen min kjære, men einaste bilete der ein ser "rette" vegen;) Dessutan er du så flink at du fortjener litt heder;)


Her er utsida før og etter!! Ååå det blir så fint, men tenk utan flatt tak og med krysspostvindu!!! Det er berre denne sida som er ferdig, gler meg til det er ferdig:) Då er det den SVÆRE hekken som skal bort;))
No: senga:) God natt!!
8 kommentarer:

 1. Oi, der var det skjedd store forandringer!! Så gøy!! Og kjempe fint!!
  Kjempe fin stil dere har:)

  SvarSlett
 2. Kjempefint er det blitt☺ Blir eit heilt anna hus!☺
  Du er jammen heldig som har ein so flink mann☺

  Klem M♥

  SvarSlett
 3. God kveld:)

  Sååå spennende da:)
  En utrolig forskjell:)
  Dere er flinke..!

  Ha en fin kveld:)
  Klem Kari

  SvarSlett
 4. Utrolig fint!! Huset er ikke til å kjenne igjen, det er helt sikkert ;o) Lykke til videre med flytteprosessen, jeg gleder meg til å se bilder når dere er vel i hus! Ha en flott tirsdag! Klem fra meg

  SvarSlett
 5. For en forandring!! Så flott det blir! Det er mye jobb dere gjør og det er jo ekstra gøy å se den store forskjellen på før og nå.

  Ha en fin uke!

  Klem,
  AW

  SvarSlett
 6. Oi, for en forandring. Og for en JOBB!
  Kjempefint ble det!!

  SvarSlett
 7. Oj for en fjorskjell....så mye finere, dere har vært kjempe flinke!

  Håper alt går bra, og at det ikke var i nærheten av deg at noen av rasene gikk...gulp...ikke noe gøy å pendle i rasutsatte steder.....

  SvarSlett
 8. Wow for en forandring!

  Ble knall fint-lekker tapet-og nydelig trapp!
  Gøy å ha før-bilder!

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails