tirsdag 2. august 2011

Hekk borte vekk og eit lite opphald...

på bloggen vart det vist. Det var ikkje etter planen, men plutseleg var ferien her:) Vi har vore i Sverige for det meste og nokre dagar i Fredrikstad. Har endeleg besøk Stockholm, for ein flott by altså!! Avslutninga på ferien vart ikkje heilt som tenkt... Lillegullet vårt fekk vannkoppar, og for ei med lågt imunforsvar er ikkje det berre berre!! Vi to fekk sett lite av Fredrikstad... berre sjukehuset og legevakta igrunn. Men no er alt betre og vi kosar oss her heime. Eg har fri til skulane startar!! Deiligt:) Prøver å få gjort litt kvar dag, men blir no litt smått med tre små. I dag har eg som mål å bli ferdig med å legge gulv på det som skal bli kontoret vårt;) Blir jammen godt å få pakka ut av alle kassane med permar, bøker og blad. Vi er heldige her... sidan loftet ikkje er ferdig endå har vi mykje som ikkje er pakka ut, med sidan vi er på garden, har vi rikeleg med oppbevaringsplass utanfor huset. Dermed kan vi ta det litt etter litt;)

Altanen vår er ikkje så stor, men kosleg og delvis overbygd. Vi skal skifte rekkverk og gulv, forhåpentlegvis før hausten kjem.


Ein av dei store forandringane hos oss ser de her!! Den store granhekken er borte!! Så mykje lysare her vart!! Den var blitt enorm både i høgde og breidde. Vi skal sette opp nytt gjerde og hekk, i noko mindre målestokk;)

Ha ein fin dag alle saman:) No kjem sola her;))

1 kommentar:

  1. uff vannkopper i ferien er kjedelig. Er så glad vi slapp det. Gikk vannkopper i bhg før vi gikk på ferie så var liksom litte granne forberedt. Fine bilder av terassen din :)
    Ønsker deg en fin fin kveld.
    Klem fra Elene.

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails