onsdag 31. august 2011

Stua vår, før og etter...Stua begynne å bli klar til å vise fram:) Manglar framleis nokre lister, nye brytarar og noko belysning som skal opp, men det kjem etterkvart. Eg må seie eg er veldig nøgd:) Det eg vel er mest nøgd med er løysinga med å sette oppatt veggen slik som det var frå gamalt av. Deilig å ha to stuer sjølv om her ikkje er dør mellom:) Spisebordet og sofaen er mykje brukt akkurat slik eg håpa, lesing, pc, lekser, teikning og selskap. Men det er ikkje til å komme ifrå att vi har mykje
mindre plass enn vi har hatt tidlegare når det kjem til opphaldsromma... Faktisk 45 m2 mindre, og det merkar vi!! Men det skal gå ei stund tenker eg. Tankane for framtida er mange;)

Før:


Etter:Eg har vore heime idag etter ein smell i ryggen i går som resulterte i vond rygg, nakke og hovud i dag:( Men etter ein del timar på puta kjem det seg, og reknar med å vere fit for fight i morgon! Har altfor mykje jobb til å ligge heime å døse;)

Klem til alle saman:)

5 kommentarer:

 1. Ble kjempe flott :) Koselig med to stuer.

  God bedring :)

  SvarSlett
 2. Jeg sitter her og smiler for meg selv - FOR EN FORSKJELL!! Før og etterbilder av sånne prosjekter er utrolig inspirerende, jeg kjenner at jeg klør i fingrene etter å få gjort ferdig de siste rommene våre!! Det er så lekkert med flere stuer på rad, nesten litt herskapelig <3 <3 Ha en fortsatt fin kveld, jeg håper ryggen din snart er god igjen! Klem fra meg

  SvarSlett
 3. For ei forandring! Heilt NYDELEG vart det! Du har så mange fine møbler, og ein herleg stil:)
  Ha ein fin kveld!
  Klem:)
  PS: masse god bedring!:)

  SvarSlett
 4. Superwoman det er det du er. Så utrolig flinke dåkke har vært. Blei fantastisk fint. God bedring med ryggen.
  Klemmer fra Australia

  SvarSlett
 5. Åååå så ufattelig fint!!! Eg ELSKER sånn før og etter! Spesielt når det er så omfattande! Dere gjør jammen en god jobb!! Fått det sååååå fint :) :)

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails