søndag 16. mai 2010

17 mai feiring og renovering

Ja, så var vi jammen komen til 17 mai..... imorgon iallefall:)) I dag skal eg bake og stryke bunadsskjorter. Vi startar dagen med stort tog, alle skulane og barnehagane, organisasjonar og lag, og så klart eit lass med russ;) Etterpå skal vi heim å ete rømmegraut, deretter har grendalaget felles samling med leikar, kaffi og kaker her:)) Eg skal bake til den festen.... blir gjerne ikkje så flott som desse kakene... Greitt med platekake når det er så mange som skal ha!I går var vi i gamlehuset. Veret var fantastisk!!! Endeleg:) Vi "ribbar" innvendig i tilbygget pga. ein lekasje. Så no surrar det rundt i hovudet kva skal vi ha på veggane , listvert, fargar.... Må ta ein del valg no som skal vidareførast i resten av huset og står i stil med dei detajane vi ynskjer å behalde. Håpar berre at snekkaren kjem snart og tar taket utvvendig.. då kan vi sette oppatt veggar og tak innvendig;)

Ynskjer alle ein riktig så flott 17 mai!! Her er det meldt regn men kryssar fingrane for at metrologane tar feil;)

4 kommentarer:

 1. Så koselig at du tittet inn og ble min følger, håper du vil trives!ღ
  Hyggelige at du vil være med på min giveaway, ønsker lykke til :)
  Så herlige kakebilder!! Ja den som kunne lage slike kunstverk hi hi:) Her blir det en ostekake, så skal jeg smøre på noe rundstykker. Vi skal ha arrangement i bhg så det er litt å henge i med i dag, så skal det jo gjøres litt i hjemmet (nesten ferdig). Bunadskjorten må få seg en omgang til med strykejernet, lin er ikke lett å få fint!ღ
  Her regner det i dag, håper på sol i morgen :) Jeg håper snekkern dukker opp hos dere snart!:)
  En flott søndag og en nydelig 17 mai ønskes fra meg!
  Klem klem Anki

  SvarSlett
 2. Hørtes ut som dere får en kjekk 17mai i morgen, kjek tmed tog og leker! Vi starter halv ti, med tog og festligheter, senere går det slag i slag før det hele avrundes på tivoli. Synes ikke tivoli akkurat har noe med 17mai å gjøre men det synes absolutt jentene mine;-)

  Ha en fin dag i morgen!

  SvarSlett
 3. Herlege 17.mai-bilete. På oss vert det nok neppe verken kake eller tog, uten unger så er det litt godt å styra unna dei store folkemengdene den dagen synest vi. Så vi satsat på lang og roleg frukost og heller litt rømmegraut og spekemat i eigen regi seinare på dagen. Håpar på litt sol og varme her og, metrologane tar jo så ofte feil ellers så kvifor ikkje i morgon og... :-)
  Ha ei strålande 17.mai!
  Klems

  SvarSlett
 4. Nam nam.. Kakene ser DEILIGE ut!! Ønsker deg og dine en riktig så fin 17. mai, kos dere MASSE!! ;) Klem fra Gry ♥

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails