mandag 24. mai 2010

Terasse på impuls?!

Her har pinsa bydd på veldig varierande ver. Fredagen var nydeleg, lørdag stortsett opphald medan i dag kjem det nokre fæle byger innimellom .
Fredag hadde vi nokre vener på grillmiddag på ettermiddagen. Pga. den ikkje fullt så sommarlege temperaturen og vind dekka vi på baksida der vi har litt ly for ver og vind. Vi har tenkt lenge på å lage ein uteplass her men ein del anna som står høgare på lista td. garsjen og maling!
Men så har det seg slik at naboen fekk levert feil materiale til sin terasse... Vi kjøpte den og vips ein godt påbegynt terasse. Vi har terassemarkise liggande på lager hos min svigerfar.. Når dagen i dag er omme satsar eg på at det er klart til å legge bord:)) Det blir jobben neste helg;)
Muleg det blir ein levegg på enden her og;)
I morgon reiser eg på jobbreise igjen, heime torsdag kveld så mulig det blir litt stille her.... men kjem plutseleg tilbake;)
Ha ein fantastisk veke kjære vener;))

3 kommentarer:

 1. Så kjekt når ting berre plutseleg ordne seg sånn då... Er vel ofte sånne tilfeldigheter som fører til at enkelte ting blir gjort. Blir spanande å sjå korleis det blir når de er ferdig.

  Nydeleg bord du hadde dekka! Stilreint og enkelt.

  Vore rimeleg variabelt vær her og ja. Men, vi må vel rekne med det når vi vil bu på Vest-landet...
  Ha ein fortsatt fin kveld og god tur i morgon.
  Klems

  SvarSlett
 2. Så fine bilder! Deilig med terrasse, nå satser vi på at sommerværet kommer! Mange klemmer

  SvarSlett
 3. Det var nok "meningen" at det skulle bli terrasse hos dere ja - det ser veldig fint ut! :0) Nydelig bord du har dekket hvitt på hvitt er utrolig fint! Ønsker deg en god jobbreise. Klem

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails