mandag 7. mars 2011

Listing..

Nok ei helg med arbeid i gamlehuset. Men berre ein dag.... Vi må jo ha litt fri inn i mellom slaga og:) Denne helga har vi lista taket( manglar berre ei..). Det er utruleg kor mykje flottare alt verte når ein berre får taklistene på plass. Så er veldig glad for å ha ein så nøyaktig å flink mann:)) Det vart kjempefint!! Eg har krøpe rundt på golvet og klatra oppunder taket med akrylmasse og maling for å ta meg av alle spikarhol og skøytar!!

Enden på hetta skal ikkje vere slik altså, men får ikkje laga avslutninga før ventilatoren er på plass... men trur det skal bli fint:)


Slik vart golvlistene når alt er ferdig "flikka".


Her er eit oversiktbilete.... masse rot!! Fekk no rydda før vi forlot åstedet:) og JA lampa skal skiftast;) Har bestemt meg for samanhengande hylle heile vegen frå overskapa til hette og på andre sida av hetta... på høgre sida vert hylla etterkvart bytta ur med glasskap, men vi treng å gruble litt på korleis vi skal plassere dei, antal o.l.

Ynskjer alle ei fin veke:)

5 kommentarer:

 1. Så fint det ble med lister i taket Ann:)Helt enig.. det gjør mye med et rom å få listet. Vi har taklister igjen på kjøkkenet og spisestua.. men har nå klart å få på gulvlistene da ivertfall:o)
  ..og det høres veldig koselig ut med planene du har for kjøkkenet synes jeg.

  SvarSlett
 2. Så fint det ble:) Koselig hjem dere har:)

  Ha en fin kveld:)

  W

  SvarSlett
 3. Hei ☺
  Tusen takk for så hyggelig hilsen inne hos meg!
  Og så utrolig flott det blir da!. Lister gjør jo virkelig susen!

  Nydelig kjøkken i innlegget under her også!
  Klemmer Janne Merethe

  SvarSlett
 4. Så fint det blir! Listing er ikke den morsomste jobben man gjør, men jammen gjør det en stor forskjell ;0) Må tilstå at vi ennå ikke har tatt runden med akrylmasse og flikking - jeg innrømmer at jeg gruer meg til den jobben, det er jo flere "mil" med lister... :0) Ønsker deg en flott dag! Klem fra meg

  SvarSlett
 5. Godt jobba med listene, det blir såå fint! :-)

  Ha en fin dag videre.
  Klem Jenny

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails