onsdag 16. mars 2011

Neste prosjekt..

Her kjem då før bilete av stua! Skikkeleg 70-tall!! Huset var jo skikkeleg up to date i 1978, men vi ynskjer nok oss ein litt anna stil:) Men det er ikkje å legge sjul på at det er veldig rart og fjerne alle "spor" etter besteforeldra mine sin stil, har jo så mange gode minner herifrå! Men vi tar vare på litt små ting her og der som skal få leve vidare saman med oss.Håpar ingen trur at det var sååå rotete her når før, det er etter vi begynte å tømme skuffer og skap og renovere kjøkkenet, for så å stue det inn på stua, at resultatet vart slik. Og to sekkar barbiedukker strødd utover!! Peisklumpen må vike, den tar altfor mykje plass..

Her ser ein dragaren. Stua var i gamledagar todelt. Det har vi og tenkt å gjere. Lengs frå kamera her vert tv-stua og daglegstua nærmast. I helg verte da med andre ord masse jobb igjen, men kjekt det når resultatet verte bra:)

God kveld alle saman:)

4 kommentarer:

 1. Det blir så spennende å se forandringen, jeg gleder meg!! Er det ikke rart hvordan stil og smak forandrer seg med årene? Lurer på om vi om et tiår eller to syns at stilen vi har nå er helt "på trynet"...? ;0) Jeg tror det er veldig lurt å lage stua todelt, det blir både veldig fint og veldig praktisk! Ha en flott dag! Klem fra meg

  SvarSlett
 2. Ja, dette blir nok en spennende jobb med en stor forandring, ja. :-) Men det er nok litt rart å endre på en stue du har mange gode minner fra. Men det går nok bra, og koslig at noen ting kan "være igjen". :-)

  Ha en fin dag videre.
  Klem Jenny

  SvarSlett
 3. Så spennende å lage stua to-delt igjen da. Skal dere fjerne den gamle peisen?? jo, jeg skjønner at den tar mye plass, men.. den er jo så koselig!
  Spennende å se hvordan rommene forandrer seg hos dere altså. Det blir jo så stor forandring også, fra den mørke 70-talls-stilen til lyst og hvite toner. Blir sikkert kjempelekkert:)
  Stå på! :))
  God helgeklem fra Line

  SvarSlett
 4. Å, som jeg gleder meg til å se hvordan det blir.

  Har giveaway på bloggen min, koselig om du vil være med.

  Fin helg til deg og dine, klem ann helen.

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails