søndag 22. mai 2011

Det går frammover...

heldigvis..... tv-stua nærmar seg ferdig. legging av golv og ferdig listing gjenstår. Då vi skulle opne pakken med listverk idag fekk vi oss ei heller kjedleg overrasking: Vi har fått feil lister!!! Så irriterandes, vis som har køyrt dei på hengar dei 6 mila ut dit!! Skal iallefall sjekke kva som er inne i plasten neste gong vi handlar.
På veggane har vi lagt tapet. Langs gulvet skal vi ha slike breie "jukselister" som på kjøkkenet;) Det vil seie den er sett saman av fleire lister og eit felt på veggen i same fargen.Eg har lagt ein del tapet i mi tid, men denne tar kaka!!!! Fy for ein dritt tapet, ikkje rart den var på restesal!!! Den utvidar seg, krympar og drar seg om kvarandre.... Jammen glad eg skal ha ein anna på den andre stua!!


Men trur det skal bli fint:)Eg har vel tidlegare uttrykt mi moderate begeistring for desse store 70-tals gluggane på eit elles så fint sveitserhus... men skal eg vere ærleg, så er det jammen deilig innanfrå med så store vindu. Ein får inn masse lys og heile hagen:))Idag har vi og gjort noko svært så drastisk, heng med å de får sjå;)) God kveld til alle!! No skal eg krølle meg saman i fanget til mannen og sløve før eg tar natta;))


Har forresten runda 20 000 besøkande!!!! Tusen takk, feiring kjem:))

6 kommentarer:

 1. Står på frå morgon til kveld dåke☺
  Det blir bra☺☺

  Kjedeleg med listene :(

  HeidiBo er ein kjempebutikk ja!!☺ Masse fint der ja☺

  Klem M♥

  SvarSlett
 2. Dere holder vist på for fullt dere også,blir spennende å se det ferdige resultatet.Så utolig kjedelig med listene.
  Ha en super fin søndags kveld.

  SvarSlett
 3. So flott det vert!!!
  Lykke til vidare...
  Klem frå Mette.

  SvarSlett
 4. Det blir kjempefint!! Ikke moro å krangle med vrien tapet, men resultatet hos dere ser i hvert fall veldig bra ut! Skjønner godt hva du mener med vinduet - FOR en herlig utsikt og så lyst! ;o) Gratulerer med så mange besøk, det er vel fortjent! Ønsker deg en fin mandag. Klem fra meg
  PS: Spent på hva drastisk dere har funnet på ;o)

  SvarSlett
 5. Åhhh nei så kjedelig, en vil jo bare bli ferdig når en holder på...ikke løpe tilbake og bytte...gggrr...håper det løser seg, ser ut som det blir kjempe fin!

  SvarSlett
 6. Så mye morsomt å lese her nå.. lenge siden jeg var innom. Dette blir kjempefint! Men SÅ irriterende med tapeten da:(
  Dubai så forresten helt nyyydelig ut!! Veldig fristende;)
  Ha en fin ny uke Ann.
  Klemmer fra Line

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails