mandag 2. mai 2011

På ønskelista...

No begynner det jammen å nærme seg flytting, innan 1.juli skal vi vere ute herifrå!!! Og ikkje minst vere ferdige med det nødvendige i gamlehuset!!!! Denne helga vart eg nesten ferdig med tv-stua (den som er begynt på her). Men bilete gløymde eg å ta i farten, returen vart noko før vi hadde tenkt grunna sjukdom, igjen:( Alle er på betringens veg no iallefall.Over vindua i begge stuene har det vore gardinbrett med lysrør bak. Dei er SJØLVSAGT borte, vi skal henge opp nokre spotskinner her, sidan vi ikkje tar igjen taket. I TV-stua held eg på å bearbeide mannen litevetta! Eg har så lyst på ei svart lysekrona ala denne frå Ellos. Den blir hengande midt i rommet, de kan sjå uttaket på bilete over... Rommet får mørk beige veggar og litt tunge gardiner (vurderer faktisk skinne i taket:)) Dette er jo mannens rom;)

Sen andre stua får denne tapeten på veggen mot tv-stua og heilt lyse dei andre veggane.

Her ser det litt eksperimentering;) Gardina hengande i døra, hehe!! Må jo sjå om alt passar saman!!!

Denne lampen kjøpte eg på restesalg for 50 kr. for ei tid tilbake, den skal og henge i den stua.


I gangen klarar eg ikkje heilt å bestemme meg... Den som heng der gjer for dårleg lys, gult glas... Her nærmast trur eg det verte spotskinne igjen, rommet vender mot nord og bakken bak huset så her trengs lys!


I ytterste gangen tenkte eg kanskje noko liknande desse??


Denne krona har eg såååå lyst på til kjøkkenet!!! Må ha, berre må ha;)

Her telle vi ned, 5 dagar til avreise Dubai:)

God kveld alle saman!


5 kommentarer:

 1. For et spennende prosjekt dere driver med,blir spennende å se ferdig resultat.
  Det var godt jeg ikke plantet noe i går,for i natt har det vært frost og litte grann snø fnugg i luften på morgen i dag.
  God tur til Dubai

  SvarSlett
 2. Det blir sååå fint!! Den svarte lysekrona passer perfekt! Gardiner i skinne fra taket er veldig stilig, det gir også en illusjon av at det er høyere under taket ;0)
  Skal dere til Dubai?? Heldiggriser!!! Har vært der to ganger og det er virkelig et eventyrland. Mitt beste tips må være ørkensafari, det er en fantastisk opplevelse! Kos dere masse, håper vi får se bilder når dere kommer hjem ;o) Klem fra meg

  SvarSlett
 3. Høyrest herleg ut med ein ferie i oppussingsfasen☺ God tur!

  Blir kjempefint med lysekronene du har sett deg ut☺ Mannen innser det nok til slutt☺

  Klem M♥

  SvarSlett
 4. Så spennede! Og for et nydelig hus dere har kjøpt dere. Elsker bare den tapeten du har valgt! Gleder meg til og følge med!
  Lykke til videre!
  Klem Ingunn

  SvarSlett
 5. Dette blir kjempefint! Mange spennende varianter!

  Ha fantastisk deilig tur til Dubai!

  Klem,
  AW

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails