mandag 30. mai 2011

Ein ny heim tar form...

Her går det i eitt!!! Ting startar å ta form, det gjer godt:) Vi har ikkje lange tida igjen før vi skal flytte, 1 mnd!!!! Derfor må vi begynne å ta med oss ting og tang utover. Kjøkkenet har blitt fylt opp og meir heimekosleg, tv-stua har fått gulv, og trappa har fått malt rekkverk:)

Før og etter:) Klar forbetring vil eg seie!! Så kjenstår trinna... lure på kva vi skal finne på der....Nytt, men støvete gulv...Dei gamle flotte syrinane står i full blomstring no!!Ein kosleg kjøkkenkrok:) Tallerkenhylla har flytta ut i gamlehuset:)

No skal sofaen på tvstua demonterast og hivast på hengar. Ha ein fin kveld alle saman!!

4 kommentarer:

 1. Nyyyyyydelig ♥

  Så fin blogg du har, her kommer jeg igjen ♥

  Ha en fin fin kveld !

  Henriette

  SvarSlett
 2. Det blir SÅÅÅ fint!!! Det nye gulvet er bare nydelig! Ikke lett å bestemme seg for hva man skal gjøre med trappetrinnene nei... Utrolig lekkert med den svarte håndlisten mot de hvite stolpene! Hvite trappetrinn er også flott, men ikke så praktisk det må jeg innrømme. Hos oss er det i hvert fall umulig å holde den "pen". Tror jeg ender opp med et sisalteppe eller noe lignende i trappa etter hvert ;o) Ha en flott dag og fortsatt lykke til med oppussing/pakking/flytting ;o) Klem fra meg

  SvarSlett
 3. Kjempeflotte bilder - gøy nå lese:) hvor stor blir tv-stuen din?

  SvarSlett
 4. HEi;)

  Tv-stua blir vel 12 m2.

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails