torsdag 19. mai 2011

Dubai

Då er vi komen heim frå ein fantastisk tur til Dubai!! For ein fantastisk stad altså:) Vi har levd i luksus frå ende til annan i 8 dagar. Utruleg hyggelege folk og ein service vi aldri har opplevd makan til. Deiligt, men er godt å komme tilbake til normalen.


Vi budde på to ulike hotell, her er bilete frå det siste: Det låg framfor alle skyskraparane ved stranda. Herleg stor hage med fleire basseng og eiga strand.Nest siste kveld var vi å spiste kanapear på Burj Al Arab, kanskje meir kjent som seglet. Det var rett å slett sjukt!!! Gull og glitter over alt, og då snakkar vi ekte gull!!!"Taxiane" stod klare utanfor! V vart henta av 10 limosinar!!!! Stort reisefølge:)


Her er Burj Al Arab frå sjøen.Vi hadde ein flott dag til sjøs.


Her er Hotell Atlantis, der spiste vi lunsj ein dag. Flott hotell med eiga strand, akvarium og badeland. Nokre i reisefylje var ute ein dag å svømte med delfinar!!


Her er ifrå "nye" Dubai. Flotte nye bygg inspirert av gamal arkitektur.
Ein kosleg uterestaurant.


Ein tur opp i verdas høgste hus, Burj Khalifa, som er 828 m høgt. Altså MYKJE høgare enn alle dei andre som og var høge!!No e det berre å samle krefter til helga, OPPUSSING!!!


Ha ein fin kveld alle saman:)

5 kommentarer:

 1. Hei!
  Det ser rett og slett fantastisk ut! Skjønner godt at dere har kost dere!

  Ønsker deg en fin helg! Klem fra Livy

  SvarSlett
 2. Wow - dette må ha vært en ordentlig drømmetur!! Dubai er et eventyrland - man må nesten ha vært der for å tro at all luksusen og de fantastiske byggverkene er virkelige ;o) Regner med at dere har ladet batteriene og er fulle av energi til videre oppussing. Gleder meg til å se mer av hvordan det blir i gamlehuset etter hvert! Klem fra meg

  SvarSlett
 3. Oj..ja her snakker vi luksus...min søster og mann var i Dubai i høst...og de kom også hjem med stjerner i øynene...fantastiske bilder du viser....Velkommen hjem igjen, jeg sender ned en bøtte med ideer til deg jeg...tjhiii....GOD HELG!

  SvarSlett
 4. Wow! Dette såg jo rett og slett herleg ut!☺
  Ser ut som litt av eit luksus land ja!☺
  Lever nok lenge på den turen☺

  God helg☺

  Klem M♥

  SvarSlett
 5. Eg kan tenke meg at dette var ein fantastisk tur :)

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails