tirsdag 27. september 2011

Den vakraste eg veit!
To damer interiør i Stryn er heilt klart den finaste interiørbutikken eg veit om! Iallefall her i fylket;) Dei som jobbar der er usedvanleg hyggelege og varene dei forhandlar er midt i mi "gate". Stilen er ein herleg miks av det elegante og det røffe.


Legg merke til plakaten på veggen, det har ein av dei hyggelege damene teke sjølv og fått printa ut som plakat. Dei har mange ulike som passar ulike årstider. Veldig enkelt og ikkje minst orginalt!
Er det rart at ein trivast her?? Så mykje flott! Stryn er etterkvart blitt ein populær plass å ha hytte med sine mange tilbod både sommar og vinter. Mange av desse hytteeigarane er nok svært glad for utvalet som to damer interiør har:)Likte så godt lyktene med hjort på!


Skulle du eingong køyre gjennom Stryn så gløym ikkje å stoppe hos To damer Interiør:)

Ha ein fin kveld, eg pleiar framleis ein gjenstridig forkjølelse!

5 kommentarer:

 1. Ja det er mykje fint der :)
  ...men litt dyrt syns eg...

  Du sku vert på damenes aften på bohus igår :)

  Klem M <3

  SvarSlett
 2. Oi! Det var rålekkert med veden i muren! Vil ha ;) Har aldri vert på den butikken eg, må visst ta meg en tur en gang :)

  SvarSlett
 3. Utrolig mye lekkert! Jeg sliker stilen veldig godt, flott å blande & mixe ulike materialer. Så deilig å ha slik inspirasjon i nærheten. Myyye som frister da.. he he.. ;)

  God helg til deg! Klem Gry

  SvarSlett
 4. Dette var en nydelig butikk, som jeg gjerne skulle besøkt. Hadde det bare ikke vært så langt hjemmefra. Vet du foresten hvilken leverandør som har det store, grove speilet på bilde nr.3 (ovenfra), og om hun eventuelt sender varer?

  SvarSlett
 5. Hei Anonym! Eg veit ikkje leverandør desverre... Men eg trur dei kan sende varer. Dei har ei facebookside som heiter To damer interiør. Der kan du jo kike innom:)

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails