søndag 11. september 2011

Feiring i fleire dagar...

Dette har vore litt av ei helg. Vi starta torsdagskvelden med bursdagssfeiring for mannen si farmor, fredag hadde vi stor familiemiddag på restaurant, lørdag var vårt lillegull 3 år og i dag har vi vore i 8 års dag til tremenningen til ungane. God å vere saman med familien:) Vi har såklart hatt fokus på vår 3 åring som forøvrig har vore heime frå barnehgaen ei veke med knekt nase!! JA, det går vist an.... ramla utav ein bår i barnehagen og traff nokon steinar! Ho har fått masse fint til bursdagen sin. Favoritten er nok den nye dukka, Annabell. Den søve, suge på smukken, pratar og skrike. Den har vore i armkroken sidan ho pakka den ut:) Sengeteppet sydde mamma til mi dukke då eg var liten.Elles har eg jo fortalt før at eg er stor fan av treleikar. Dei er solide og har mykje lenger levetid!! Lillesøster fekk frukost sett med brødristar frå Sprell.no frå storebror og storesøster.


Hos mamma fekk ho doktorkoffert frå Ting. Dette og i tre og tekstilar, noko ganske anna enn desse plastgreiene ein får kjøpt. Ho kjøpte og fiskespel i tre.
Storesøster har og fått gåve frå Sprell.no, magnetbokstavar som vi har hengt på kjøleskapet. Her øver ho seg mange gangar for dagen, kjempelurt for ein førsteklasse.Eg har og kjøpt noko anna frå Sprell men det må bli ein hemmelegheit endå ;) Storesøster har bursdag om ein månad og eg har ein plan!!


Elles er hjortejakta igang. Første helga har vi fått 5, masse god mat til vinteren ;)


Ha ein fin kveld:)

1 kommentar:

  1. Hurra for 3 årsdag og morsomme gaver;-)

    Digger kuskinnslampen din.. Møøø. LEKKER!

    HIi*

    KLEM

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails